Balsam for sjela

Selv om det var seint før vi kom oss av gårde i går, kom vi oss omsider på tur!! Turen ble jo noe sabotert da vi plutselig fikk sommertemperaturer i midten av oktober, som resulterte i at vi måtte starte ut mye senere enn planlagt, og overnattingen var bare å skrinlegge.

Men vi hadde en såå fin tur slev om den ikke ble helt som planlagt. Jeg hadde tatt med meg utstyr til at alle hundene fikk hver sin plass i skogen, så vi lå ved et vann å fyrte bål i timevis. Dessverre var det bekk mørkt ute, så det var ganske begrenset med bildemuligheter – men jeg får dele de bildene jeg tok.

Det å komme seg ut på tur sammen med hundene føles for tiden som noe livsviktig for meg – akkurat som om det er en del av den grunnleggende behovspyramiden min for øyeblikket. Du vet når du(jeg håper du vet) ligger rundt et bål, kjenner varmen som stråler i mot kinnene, frisk luft ned i lungene å måneskinnet som skaper konturer av trær, stubber og steiner i mørket? DET er sjelefred.

Jeg er egentlig litt mørkeredd hvis jeg skal være ærlig, har aldri vært det tidligere men jeg tror det handler om at når et traume ligger latent i kroppen er nervene klare til en hver tid. Men nå har jeg som oftest fjorten Alaska Huskyer med meg på tur, og de varsler til og med på smådyr – så jeg har konkludert med at så lenge jeg holder meg i nærheten av de så er jeg trygg.

 

For meg føles det å dra ut på tur som når du slepper ut av et lite klaustrofobisk rom, som når du akkurat klarer å svinge unna en potensiell kræsj på bilveien eller når fylleangsten fra helgas festligheter endelig slipper taket. Kan egentlig ikke beskrive det som noe annet enn en flytevest til en sjel som holder på å drukne.

 

Månen lyste opp som en liten sol

I dag skal hundene få seg en hviledag, har blitt en del kilometer på de den uka her kan man si.. Men, vi har begynt å bygge en helt ny hundegård nå, og den gleder jeg meg til å vise fram! Har brukt mye tid i sommer på å gjøre en real jobb på “hunderommene” i fjøset, og nå står utvendig bygg for tur. Tror dette blir skikkelig bra jeg.

 

Hehe, ikke no særlig til bildekvalitet å skryte over her – men når det er såpass mørkt må vi nøye oss med det vi får.

 

Instagram her – Facebook her– Snapchat her

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg