Interiørarkitekten har talt – dette er høstens trender

I en ellers aktiv familie, finnes der en mor som innreder som en gud. Hun har ikke bare grønne fingre, men også et fabelaktig øye for farger, detaljer, gjenbruk og andre duppeditter som gjør høstens lysfat perfekt.

Moren planter blomster, finner de vakreste ting blant loppemarked hvor andre ser bare skrot – og lager de vakreste dekorasjoner av ting hun finner i nederste hylle i kjelleren hvor andre setter fra seg ting de «kanskje kan få bruk for» men aldri plukker opp igjen.

Denne moren laget en flytte-eske med navnet «Elisabeth og O sitt hus» allerede den dagen de fikk seg en tomt, og har siden den dagen lagt mange små juveler og pyntesaker oppi. Blant disse tingene ligger det mange små ting, også ting som alene kanskje ikke er slående vakker – men denne moren har en superkraft som gjør at hun kan skape en så sammensatt og detaljert plan av hvordan hver minste gråe stein kan bli en del av et kunstverk, at de med trygghet lar henne få samle og plukke.

Interiørarkitekten har talt; dette er blant høstens trender:

Dette lysfatet er satt sammen av tre store shampoo flasker som moren har fått av sin frisør etter mye og strategisk tigging, en blomsterpotte kjøpt på loppemarked og en telysestake fra en interiørbutikk.
Denne interiørarkitekten er ingen ringere enn min kjære mor – en kreativ sjel med forkjærlighet for farger, detaljer og lysestaken på bruktbutikken som alle andre gikk forbi. Hun har det vakreste huset og hagen jeg vet om, og jeg har med stolthet booket henne som min private interiørarkitekt til mitt eget hus.

Hun planter, tenker, handler og planlegger huset vårt som om hun hadde evig med fritid – til tross for at hun både jobber fult og studerer. Min gode mamma – verdens beste venn og dårligste kokk.

Lag deg en god helg, trekk frisk luft og spis masse sjokolade! 🖤

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg