Kveldstur, reise sørover, pakking og munnbind

Har nettopp kommet inn fra en treningsøkt med hundene, og sitter i skrivende stund og prøver å få varmen i en iskald kropp. Fyy det har blitt kaldt de siste dagene, vi har gått fra 15 varmegrader i sist uke, til 0 grader på bare noen dager. Vi hadde faktisk første snøfall i dag, så nå er det bare å forberede til vinter her i gården.

I morgen reiser vi sørover, som nevnt tidligere skal vi hente en ny bil og en ny campingvogn. Må kjøre litt på kryss og tvers i Sør-Norge for å plukke opp bilen på ene stedet og vogna på andre stedet – men selgerne har vært utrolig hjelpsomme å hjelper oss et godt stykke på veien. Har dessuten noe familie vi tenkte å besøke i samme by som bilen står i, så gleder meg masse til å møte på dem igjen.

Fikk omsider fyr i peisen i morges, og etter det har jeg egentlig bare klart å rote bort timene til litt vasking, rydding og pakking. Måtte dessuten dra å kjøpe munnbind, i og med at det er påbudt på flyene i disse tider. Har tenkt litt, å tror i grunn at mange av de smitterestriksjonene vi har nå kommer til å vedvare i mange år – om ikke for alltid.

Så hva pakker man når man skal reise sørover for å kjøre nordover? I kofferten min ligger det nå to kasseroller, litt sengetøy og en mors tiltenkte duppeditter. Hun har nemlig innredet en campingvogn hun aldri har sett eller vært i, men jeg er likefult overbevist om at det blir veldig bra. Den dama der er rå altså.

Skal heldigvis ikke reise så tidlig, så jeg rekker å gjøre alle de tingene jeg har utsatt til siste liten(som vanlig) før vi drar. Må overlate hundene til en far, noe jeg er hellig overbevist om at kommer til å gå veldig bra – men jeg gruer meg til å være så lenge borte fra dem, selv om det bare er for en uke, er jeg ganske avhengig å være i deres nærvær. Tror de gleder seg til jeg drar, masete matmor som jeg er. Tror dette blir bra jeg..

På en av strekningene når vi var på backpacking var jeg så heldig at jeg fikk lov til å sitte i cockpit sammen med pilotene fordi vi reiste på ID-billetter som O har tilgang på.

Nå må jeg faktisk begynne å gjøre alle de tingene jeg har utsatt i en halv evighet, så vi kommer oss av gårde i morgen!

 

Følg meg gjerne på Instagram her, eller vår helt egne Facebookside for hundekjørerteamet!

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg