Når snøen forsvant, forsvant også det lille vi hadde av lys..

Ja, jeg elsker å skrive. Jeg elsker å være kreativ, skrive om ting som ligger mitt hjerte nært. Den siste uken, etter at jeg måtte ta det harde valget om å ta bort en av mine kjære venner i hundegården, har det kommet litt forskjellige utfordringer på privaten som perler på en snor. Jeg valgte derfor å legge bort bloggen i en liten periode, fram til jeg følte meg klar(og ikke minst hadde tid) til å logge meg inn her igjen.

Det å logge seg inn, å se at det er mange som er innom bloggen å sjekker om jeg har lagt ut noe nytt siden sist hver dag, det betyr faktisk mer enn man skulle tro. Det motiverer også, til å være kreativ, fortsette å skrive og fortsette å dele. Jeg skal jo fortsette å skrive, uansett om noen leser det jeg skriver eller ikke. Det ER terapi i å skrive, enten du er uenig med meg eller ikke.

Siden sist har snøen både kommet å dratt igjen. I går hadde vi 9 varmegrader og det var såpeglatt i alt av løyper. Gårsdagen gikk derfor til å dra og strø i de glatteste partiene, slik at det skal være trygt for hundene å løpe der.

Men når snøen forsvant, forsvant også det lille vi hadde av lys. Snøen lyser opp mer enn man kanskje forstår før man står oppi skogen å skal prøve å manøvrere seg framover i mørket.

Heldigvis lyser månen opp, og jeg har selvsagt hodelykt på hodet. Så nå må vi bare krysse fingrene for at den snøen som er meldt til helga blir liggende.

Utover det, har jeg meldt meg på et hundeløp som går av stabelen i Tromsø i Januar. Håper, og krysser fingrene for at vi er klare til da. I tillegg holder vi på å få bygget ferdig hundegårdene, og vi håper på å gjøre de ferdig i løpet av uken, før snøen melder sin ankomst igjen.

Vi er mørketidstrøtte. Må dra en tur på apoteket å kjøpe inn litt vitaminer, for solen viser seg vell neppe før rundt februar nå. Nå skal jeg stalle opp hundene og kjøre den lille runden som er mulig å kjøre. Jo høyere opp på fjellet man kommer herfra, jo glattere blir det. Jeg ønsker ikke å utsette hundene mine for potensielle skader, så vi holder oss i nærområdet hvor vi har godt feste til potene.

Jeg holder på å gå igjennom bildene mine, å gjør klar til et nytt tilbakeblikk til ett av mine favoritt land denne uken. Gleder meg til å vise dere!

Ha en fin Onsdag 🖤 Prøver også å følge litt med valget i USA, men jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke forstår så veldig mye av hvilken vei det heller nå altså.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg