Planer for uken som kommer..

Var oppe før solen idag, kledde på meg å tok med meg bikkjene på tur. OG FOR ET NYDELIG VÆR VI FIKK I DAG! Skikkelig bra start på uka sier jeg bare..

Jeg er klar til å ta fatt på en ny uke. Starter alltid uken med høye intensjoner og mange planer. De planene går ikke alltid som tenkt, fordi hode mitt i samme takt som TIX sine russelåter, skifter humør mellom raveparty og begravelse. En slitsom berg og dalbane som ikke slipper meg av – men, man tager det man haver å gjør det beste utav det, ikke sant?

Planene for denne uken, fram til det endrer seg, er altså:

✗ Trene hundene 🖤🖤 det ligger noen kilometer i potene på hundene hver uke, og jeg G L E D E R meg!

✗ Få inn et par økter med trening av meg selv. Jeg har lite overskudd til dette området for tiden, men vet hvor godt det gjør for psyken.

✗ Levere bilen min til vraking. Til tross for at det er en ganske ny bil, har forsikringsselskapet gitt opp å fikse den etter flere motor og girkasse skift. Den blir kondemnert.

✗ Ha noen møter angående husbyggingen. Håper noen brikker begynner å falle på plass snart, jeg gleder meg til å begynne å gjøre realitet av alle planene.

✗ Få jobbet videre med hundegården. Viser seg at den hundegården ikke bygger seg selv, uansett hvor mye jeg håper den skal stå ferdig når jeg runner hushjørnet..

 


Altså, sjekk det her da.. Litt glatt enkelte partier, men ellers veldig fint!

Så da er det vell bare å gripe fatt på uka da, å prøve og lage den så fin som mulig.

Håper alle som leser dette får en fin mandag, å husker på at ditt beste er godt nok. Kan ikke gjøre så mye mere enn det uansett..

 


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg