Roadtrip – Norge på langs!

Tiden går fort i godt selskap. Vet ikke hvor timene siden i går har blitt av egentlig, samtidig som vi har rokket utrolig mye. Sist jeg oppdaterte var vi på hotellet i Porsgrunn, nå har vi ankommet Lillehammer.

Første stopp i går var Oslo, hvor vi var så heldige å treffe på Sara. Vi var på noen destinasjoner sammen på backpacking#1 og har ikke møtt hverandre siden livet ble snudd opp ned. Var godt å se Sara igjen, men også det var en påminnelse om alt som en gang var – men ikke lengre er.

Etter en god lunsj på Godt Brød i Oslo klarte vi omsider å lirke oss ut av bybildet. For et kaos å finne parkering midt inni tykkeste Oslo, til en stor bil å campingvogn.. Det var et lite evighetsprosjekt i seg selv – var vanskeligere enn å finne to likedanne sokker i den ukers gamle dungen min med rent tøy, og DET er en utfordring som krever heltemot å tålmodighet.

Skulle bare stoppe en liiten tur innom Ikea på ringsaker for å kjøpe noen småting til vogna. 3 timer og 6000 kroner senere kom vi småsvette ut av drømmedestinasjonen til to ferske husbyggere. Handlet bare ting til campingvogna i dag da, blir en ny tur innom litt høyere opp i landet underveis.

Kom omsider fram til Lillehammer, hvor min lillesøster har bosatt seg sammen med sin kjæreste. Hun har gått på Norges Toppidretts Gymnas i tre år, å falt visstnok pladask for byen – forståelig nok.

Hadde en utrolig koselig helaften med dem her på Lillehammer i går. Det var skikkelig deilig å prate ut etter alt for lang tid uten å ha sett hverandre.. Savner de hver dag!

Startet dagen med å rigge oss ordentlig på plass, dra å handle, og ordne en god frokost som vi inviterte Lillesøstra på! Skikkelig koselig å kunne stelle litt med henne når vi er her, da vi vanligvis er de som er gjestene når vi er her.. Timene går så fort når jeg er sammen med Marthe, hun sprer så utrolig mye glede uansett hvor hun er, og oppleves av de fleste hun møter som et friskt pust i en ellers grå hverdag.

Etter frokost tok vi oss en tur opp OL-trappene, for å se den fine utsikten over Lillehammer! For en vakker by – og ikke så dum med tanke på hundekjørermuligheter om vinteren heller.. kanskje en dag i framtiden, pakker vi hunder å utstyr i bilen.. Har jo egentlig en byjente inni meg et sted – får bare ikke levd ut sitt fulle potensiale hjemme i Alta..

 

I skrivende stund har vi vendt nesa enda lengre Nord, å har en plan om å rekke opp til Trondheim i kveld. Jeg gleder meg veldig til å begynne å handle til huset der, se på masse interiør å få inspirasjon!

Ha en finfin helg, det skal i allefall vi!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg