Rommet hvor magien skjer!

Som nevnt i et tidligere innlegg har jeg brukt noe av sommeren på å pusse opp et såkalt “hunderom”. Den røde streken som kommer fram å tydelig mener jeg har skrevet inn et totalt fremmed ord når jeg skriver ordet “hunderom” tilsier at det er nettopp det – et helt uvanlig begrep.

Men, først som sist kan jeg jo bekrefte at med 21 hunder på tunet, er det vanskelig å ha alle hundene inne i hus. Dette synes jeg, til  min kjære interiørarkitekts store fortvilelse, er veldig trist, og prøver aller helst å presse inn flest mulig hunder inn i den nyvaskede stua med hvitt stuegulv.

Flertallet hadde talt, det var på tide å lage noe eget til hundene. På tunet står det et rødt fjøs med store brune dører, et fjøs med sjel og mange gode historier fra barndommen. Nå var det slik at dette fjøset ikke inneholdt verken sauer, hester eller kyr – og tomt sto et helt rom med lammebinger som inneholdt bare minnene og duften av vårens lamming. Jeg så potensialet, men forsto at dette kom til å ta tid. Vell, tid hadde jeg – er dessuten ung, så trenger ikke riktig så mye søvn som den eldre generasjonen som flere kvelder på rad hadde slukket lysene allerede når jeg gikk ut for å arbeide.

Bildet er tatt av fantastiske fotograf; Anna Riebelova under Finnmarksløpet. All kredit til Anna som virkelig har kunsten til å fange de sterkeste øyeblikkene.

I all sin prakt fikk dette rørende bilde av pappa henge på sjefsplassen. Er kanskje ikke så rart at han er mitt store forbilde innen hundekjørersporten når man ser disse bildene.

 

Bildet til høyre er tatt av fotograf; Anna Riebelova, all kredit til henne for å ha fanget dette øyeblikket.

Når jeg ser på disse bildene i ettertid, angrer jeg fælt på at jeg ikke tok et bilde av rommet før jeg gikk i gang. Rommet er i allefall spylt og skrubbet i mange runder, pusset og malt, for så å blitt innredet.

 

Lysfatet har interiørarkitekten stått for, hun har virkelig et øye for detaljer.

Dette rommet er blitt mitt nye favorittrom. Et rom hvor hundene kan være løse, ligge å slappe av på gulvmatten, sove inne i buret hvis det er veldig kaldt ute, eller bare komme inn for å få litt kos. Rommet blir å henge fast i den nye hundegården som kommer, og jeg gleder meg til vi kan bruke det hver dag.

Sannheten er i allefall at bare man klarer å se potensiale i ting, kan det meste bli veldig bra! Kanskje ikke verdens mest interessante innlegg, men jeg er veldig stolt over hvor bra det er blitt og hadde lyst til å vise dere hvor magien skjer!

 

Følg meg gjerne på Instagram her, eller vår helt egne Facebookside for teamet!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg