Ti tanker på en fredag

Reklame | Aim`n Bodylab

Reklame // Aim`n og bodylab

Flere enn meg som føler at dagene er over før de har begynt? Med mye å styre med går klokken fort, og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å logge meg inn her engang de siste dagene. Det har skjedd mye de siste dagene på privaten, som har ført til at jeg har vært svært opptatt. Men nå er det helg folkens!

Jeg tenkte å innvie fredagen med et “ti tanker” innlegg, rett og slett fordi jeg har hundre ting på hjernen akkurat nå..

 

✗  Det har endelig kommet litt snø her! Snøen har mildt sagt vært etterlengtet, da det har vært et utrivelig føre i det siste.. Èn ting er at det har vært veldig glatt, men i tillegg er det ikke noe godt for hundene å løpe når det er frost på bakken men fortsatt bart. Steinene fryser fast og de får vondt i potene..

✗  I kveld skal vi gå ut å spise med noen venner og være sosial. Jeg kan ikke huske sist vi har gjort det, så det ser jeg fram til.

✗  Hvor viktig er det ikke å få med seg litt dagslys når man bor her oppe i nord? Jeg fatter ikke egentlig at vi bor her oppe, blir jo mørkt allerede klokken 15 her nå. Da er det viktig å få med seg litt dagslys hver dag. Tror man kan bli syk hvis ikke.

✗ I dag skulle jeg ønske jeg hadde dette deilige settet fra Aim`n, det hadde virkelig gjort seg å tatt fredagskveld med denne på:

 

 – > Black Sweatsuit Hoodie 

Klikk på bildet eller på lenken for se hvor mye fint de har på Aim`n!!

✗ I går måtte vi ta den harde avgjørelsen om å ta bort vår kjære pepsi. Hun var en gammel hund, men har vært en stor del av familien i alle sine leveår.  Kommer et innlegg om dette senere.

 Det var tungt og trist å komme i hundegården i morges, uten at hennes lykkelige morgenbjeff var å høre..

✗  I morges når jeg var på tur med hundene, oppdaget jeg plutselig noe som lignet på en hare på løypa. Viste seg å være en liten valp som hadde forvillet seg bort fra eierne sine. Så jeg plukket den opp, puttet den i jakka og tok den med meg videre på turen. Kunne ikke elte den aleine i løypa og kunne ikke snu. Den satt rolig i jakka hele veien og ble avlevert til eierne sine like før vi var hjemme igjen.

✗ Siden jeg ikke drikker kaffe eller energidrikker, vurderer jeg å gå til innkjøp av disse:

Bodylab Caffeine (200 stk)

Klikk på bildet eller på lenken for å lese mer om dette produktet.. Jeg blir veldig trøtt i mørketiden, og når dagene enda blir hektiske, så hadde det vært godt med en liten boost i ny og ne..

✗ Det begynner å nærme seg løpssesong i rekordfart!! Jeg har virkelig begynt å kjenne på at det ikke er lenge igjen nå. Og selv om jeg ikke stresser så fælt med trening på hundene, bør jeg bli enda flinkere å trene selv..

✗  Jeg er langt ifra en som shopper mye, men på høsten bruker jeg alltid å ønske å fornye meg litt.. Denne sportstoppen er blant de sakene jeg bare måå klikke hjem i postkassen snart.. Skikkelig fin, og hører de er utrolig behagelige også!


Klikk på bildet eller på lenken for å se nærmere på Aim`n sine deilige produkter -> Grey Melange Ribbed Bra

Jeg må nesten bare hive meg rundt jeg å gjøre ferdig ukens gjøremål og komme i gang å stelle meg til i kveld.. Jeg håper du får en skikkelig fin helg og at du vil klikke deg inn på noen av linkene opp i innlegget. Slik er du med på å sponse meg med en liiten sum – hundekjørerlivet er ikke billig ass, det skal i allefall være sikkert!

Instagram her – Facebook her– Snapchat her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg